Dragi clienți People Zone srl,

Conform legislației în vigoare (OUG 34/2014 modificată și actualizată), vă informăm asupra dreptului de a returna produsul comandat în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de către dumneavoastră.

Vă informăm, de asemenea, că nu sunteți obligați să oferiți vreo explicație sau un motiv anume pentru retur.

In situația unui retur de marfă, People Zone vă rambursează suma pe care a primit-o ca plata din partea dvs. într-un termen maxim de 14 zile calendaristice de la data la care a fost informat de decizia dvs. de retur produs achiziționat.

People Zone srl nu este obligat să vă ramburseze costurile de transport sau costuri suplimentare în cazul în care ați ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de societate.

Cererea de retur datată și semnata de către client (descarcă modelul de aici) se trimite prin poștă la adresa din formular sau pe email contact@peoplezone.ro

In situația menționată aici dvs. veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în stare inițială, fără urme de intervenții, zgârieturi și cu toate sigiliile producătorului precum și în ambalajul original.

Nu se accepta la retur cutiile pe care veți lipi AWB sau alte etichete/ informații; nu se accepta cutii lipite cu banda adezivă, alta decât cea a producătorului.

Taxa aferenta transportului produselor returnate este exclusiv în sarcina clientului. Pentru expedierea produselor returnate vă recomandăm să folosiți serviciile unui curier rapid. Nu acceptăm colete retur cu ramburs și nici livrările care presupun deplasarea la un punct de colectare.

Prin desigilarea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele sunteți de acord că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dvs, în consecință produsele desigilate nu mai pot fi returnate, în conformitate cu OUG 34 / 2014 art. 16 pct. d și e.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Vă mulțumim!