Va multumim ca ne sunteti alaturi!

People Zone este aliniat prevederilor Regulamentului 2016/679/UE (RGPD) si credem ca este un moment potrivit sa punctam cateva aspecte importante. Avem obligatia si va confirmam ca administram in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le-ati pus la dispozitie.

Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal (de exemplu: nume, prenume, adresa e-mail, telefon, IP) in scop contractual, in baza interesului legitim, in conformitate cu obligatiile legale si, in masura in care veti fi de acord, in scop de marketing direct, adica pentru a va tine la curent cu produsele, serviciile noastre si/sau evenimentele pe care le organizam.

People Zone colecteaza date cu carater personal doar pentru si in scopul specificat prin formularul de acord de prelucrare a datelor cu carater personal. Datele personale colectate pot fi distribuite catre terti doar pentru ducerea la indeplinire a contractelor (vezi firme de curierat, procesatori de plati online, platforme de marketing de tip Mailchimp).

In situatia in care scopul initial comunicat persoanei vizate se modifica, acesteia i se va solicita un nou acord cu privire la scopul aditional prelucrarii datelor cu caracter personal al persoanei vizate. People Zone NU face publice date personale cu caracter personal. In cazul divulgarii accidentale sau prin acces neautorizat datelor cu caracter personal a persoanei vizate.

Responsabilul cu protectia datelor comunica prin email persoanei vizate sau/si partenerului care a avut acces la aceste date modul in care se doreste rezolvarea incidentului (stergere, modificare date), cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste a fi imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Sistemele informatice utilizate de People Zone nu colecteaza si nu stocheaza IP-uri. Aplicatiile utilizate de People Zone colecteaza, prelucreaza si arhiveaza IP-uri ale utilizatorilor conform politicilor proprii: Google Analitics, Google +, Bit Defender, WordPress, Woocomerce, Emag, Facebook, Pinterest, Instagram, Youtube, Twitter, Linkedin, PlatiOnline.

Veti primi de la noi (si partenerii nostri) informari in scop de marketing direct doar cu privire la produsele sau serviciile pentru care ati optat prin formularul de consimtamant (oferte speciale, promotii in derulare, reduceri si oferte exceptionale pe care le lansam periodic, etc).

Aveti urmatoarele drepturi asupra datelor cu caracter personal:

  • dreptul de a solicita acces la datele personale, rectificarea sau stergerea acestora;
  • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii, precum si de a va opune prelucrarii si de a solicita transferul datelor;
  • dreptul de a solicita portabilitatea datelor;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
  • dreptul de a se adresa justitiei;
  • dreptul de retragere a consimtamantului. Aveti dreptul de a depune o notificare catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti e-mail la adresa: dpo@peoplezone.ro sau la numarul de telefon 0731 878 803 si va raspundem cu drag.

Acest magazin online trimite anumite date personale ale clientilor sai (ID-ul comenzii, prenumele, adresa de e-mail, judetul) catre imputernicitul Feedback.TRUSTED.ro, pentru a obtine (in mod independent fata de magazin) si pentru a publica opinia clientilor magazinului cu privire la serviciile acestuia. Datele personale sunt pastrate de Imputernicit pe o perioada maxima de 67 de zile (TRUSTED.ro isi rezerva dreptul de a modifica perioada maxima pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai). Toate opiniile publicate sunt anonime.