Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/ producatorului.

Pretentiile dumneavoastra in ceea ce priveste garantia sunt limitate la posibilitatile de eliminare a defectelor in conditii de post livrare. In cazul in care nu reusim sa eliminam cauza defectarii produsului, aveti posibilitatea de a primi o reducere de pret sau de a va retrage din contractul de vanzare.

People Zone srl nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila pentru produsele care nu sunt importate de firma noastra, in cazul in care produsele livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

Produsele (atunci cand e cazul) sunt insotite de certificate de garantie al producatorilor respectivi. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta noastra, in scris, la una din adresele noastre afisate pe site, in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective.

Garantia de conformitate
Toate produsele beneficiaza, conform legii, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se poate aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cazul termenului de garantie de conformitate, producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform legii 449/2003, Art 11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.